ANACONSULTING

Over Ons

Bij AnaConsulting geloven we in een nauwe samenwerking met onze klanten. Ons kleine, toegewijde team staat klaar om je te ondersteunen en financieel te ontzorgen.

Bestuurder
ITAA acountant

Nick Anno

Als jouw toegewijde boekhouder met een passie voor financiële uitdagingen en een diepe liefde voor de audiovisuele wereld, streef ik naar blijvende klantentevredenheid. Voor mij draait alles om persoonlijk contact, oprechte betrokkenheid en proactief meedenken met jouw unieke financiële situatie.

Jouw financiële succes betekent groei voor jouw professionele passies, en dat geeft mij de drive om elke dag te schitteren. Samen kunnen we de toekomst financieel stralend tegemoet gaan!

Ben je klaar om samen te werken? Neem contact met ons op en laten we van start gaan!

Dossierbeheerder

Chloë Piro

Als dossierbeheerder bij ons boekhoudkantoor ben ik de perfecte aanvulling aan het team van ANA Consulting.
Mijn unieke achtergrond als freelance make-up artist levert jarenlange ervaring op in het werken met creatieve professionals in de audiovisuele sector, waardoor ik de specifieke behoeften en uitdagingen van onze klanten als geen ander begrijp.


Ik combineer mijn affiniteit voor cijfers en structuur met een passie voor het ondersteunen van onze klanten bij het beheren van hun financiële dossiers, zodat zij zich volledig kunnen richten op het creëren van meesterwerken. Samen met Nick zorg ik ervoor dat uw financiën in goede handen zijn voor de onbelemmerde groei van uw creatieve projecten.

Ben je klaar om samen te werken? Neem contact met ons op en laten we van start gaan!

Contact

Start jouw financiële transformatie nu! Vul het formulier in en laten we samen aan de slag gaan.

Contact Form Demo