ANACONSULTING

Diensten

In de dynamische wereld van filmproductie heb je behoefte aan een financiële dienstverlener die niet alleen de cijfers begrijpt, maar ook jouw branche kent. Daarom hebben we een speciaal dienstenpakket samengesteld voor de filmproductiesector.

Boekhouding
Fiscale Optimalisatie

All-in-one boekhoudkundige service voor filmcrew

Voor professionals zoals jij – van D.O.P.’s tot animatoren, van klankingenieurs tot beeldmonteurs – staan wij klaar om het financiële aspect van je werk uit handen te nemen. Wij begrijpen dat je je wilt concentreren op je passie, en niet op belastingaangiftes, facturen en balansen.

Met meer dan 10 jaar ervaring kunnen wij je door het ingewikkelde financiële landschap navigeren. Of je nu vragen hebt over hoe je jouw unieke apparatuur en studio-uitgaven kunt afschrijven, of hoe je het beste kunt profiteren van belastingvoordelen voor creatieve professionals, wij staan aan je zijde.

Met AnaConsulting heb je altijd een glashelder overzicht van je financiën. We zorgen ervoor dat je financieel op de juiste koers blijft, zodat jij je kunt concentreren op wat je het beste doet – fantastisch creatief werk leveren.

Samen met jou werken we proactief aan de financiële toekomst van je carrière, en met onze constante ondersteuning weet je zeker dat je aan alle fiscale regels voldoet.

SPECIFIEKE SERVICE

Sector-specifieke boekhoudkundige service

Wij bieden een all-in-one boekhoudkundige oplossing die perfect aansluit op de algemene behoeften van onze klanten. Maar we begrijpen ook dat de filmsector zijn eigen unieke uitdagingen en specificaties heeft.

Daarom bieden we aanvullende diensten specifiek ontworpen en gerelateerd aan de filmindustrie. Of het nu gaat om subsidieaanvragen, speciale afschrijvingsregels voor filmapparatuur, of financiële modellen voor productiebudgetten, wij hebben de expertise in huis om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Op deze wijze adressen we uw algemene als sectorspecifieke boekhoudkundige zorgen.

Onze pakketten

Kies een plan dat bij je past

All-in-One Boekhoudkundige Service voor <u>filmcrew</u>

Complete Boekhoudservice
  • Voldoen aan alle uw fiscale verplichten
  • Fiscale optimalisatie
  • Al uw vragen beantwoord

All-in-One Boekhoudkundige Service voor <u>filmcrew</u> + <u>Sector-specifieke</u> boekhouding

Onze complete Boekhoudservice aangevuld met
  • Analytische boekhouding
  • Bijstand bij productiebudgetten
  • Bijstand bij afrekeningen

All-in-One Boekhoudkundige Service voor <u>andere sectoren</u>

U bent niet actief binnen de filmsector maar wenst toch een complete Boekhoudservice tegen een vast tarief? Misschien passen onze toekomstvisies toch bij elkaar?
  • Vraag een vrijblijvende kennismaking aan

Contact

Start jouw financiële transformatie nu! Vul het formulier in en laten we samen aan de slag gaan.

Contact Form diensten )- INC BTW